Monday, April 8, 2013

CERAMAH KEMPEN #PRU13 TIAN CHUA DI BATU DISAMBUT MERIAH GILER BABI BEB!


Si bahlol Tian Chua ni apa yang dia tahu...jadi Ahli Parlimen pun apa yang dibuat oleh rakyat yang memberi mandat kepada dia?? Tahniahlah pada rakyat di Parlimen Batu yang sanjung tinggi pemimpin ini pada PRU12 dan hasilnya korang dapatlah sendiri yer. Padan muka korang....

Apa yang pemimpin PKR bangang nie buat dari dulu sampai sekarang alhamdulillah ramai rakyat buka mata. Sikap Tian Chua ini bukannya memperjuangkan hak rakyat tetapi untuk menjadikan Malaysia ini sebuat negara yang boleh buat apa saja tanpa kira tentang sensitiviti kaum di Malaysia.

Kempen PRU13 Tian Chua yang bermula di Batu untuk mempertahankan kerusi yang dimenanginya pada PRU12 mendapat sambutan yang cukup 'BAIK PUNYA' dari rakyat Batu sendiri. Cayalah korang....macam nie lah baru betul dan pada Tian Chua jangan nak perbodohkan rakyat lagi.


Gambar di atas diberikan oleh sumber yang turut sertai ceramah pakatan di Parlimen Batu semalam. Terima kasih GR ucapkan dengan bukti gambar yang diberikan ini. GR diberitahu ceramah Tian Chua semalam hanya dihadiri seramai 60 orang. Mereka yang datang pun bukannya dari masyarakat di kawasan Batu tapi DIIMPORT dari kawasan luar.

Ape citer nie Tian Chua? Kata PKR parti yang diterima oleh rakyat...kenapa boleh jadi ini macam? Pada masyarakat di kawasan Batu, GR ucapkan tahniah kerana telah buka mata di atas kesilapan yang korang buat pada PRU12 dulu. Kalau mahukan perubahan dan masa depan yang terjamin pada masa akan datang....buatlah keputusan yang bijak. Jangan sesal dulu pendapatan, sesal kemudia tiada gunanya.


GR kata: Tian Chua ini elok bagi puak Sulu tembak dia sampai mati!!

Artikel pelbagai