Friday, March 29, 2013

VIDEO #Memali PART 2: KEBENARAN TERJAWAB! AMANAT HADI ROSAKKAN FIKIRAN UMAT ISLAM!


Lihat gambar di atas dan kenyataan yang dikeluarkan oleh pencacai pakatan haprak. Peristiwa berdarah di Kampung Memali, Baling Kedah pada 19 November 1995 diputarbelitkan fakta oleh puak PAS bahawa pihak Kerajaan ketika itu bertindak kejam pada masyarakat Kampung Memali.

Pada bahagian 1, GR telah pun berikan fakta KEBENARAN yang sebenar peristiwa berdarah yang selama ini ditutup oleh PAS. Perjuangan Islam yang bagaimana mereka bawa? Pergunakan kanak-kanak dan wanita pelbagai usia diletakkan di barisan hadapan dan kaum lelaki menyorok dibelakang.

Perwatakan mereka juga seperti telah 'DIRASUK HANTU' bertindak seperti tak ada perasaan perikemanusiaan. Inikah ajaran Islam yang sebenar?

Dalam video ini kita dapat lihat dengan jelas Amanat Haji Hadi adalah punca kejadian ini berlaku. Doktrin melampau tentang perjuangan Islam membawa kepada pertumpahan darah.

Ajaran Syiah yang juga menjadi pegangan beberapa orang pemimpin tertinggi PAS juga menjadi antara punca pengikut Ibrahim Libya seperti dirasuk untuk menyertai perjuangan yang tidak pasti kebenarannya.

Saksikan video di bawah PENDEDAHAN SEBENAR (bahagian 2) betapa bahayanya Amanat Hj Hadi yang membawa pertumpahan berdarah yang menghilangkan nyawa mereka yang tidak berdosa ini.Sekarang ini mereka yang kononnya mati syahid bagaikan mati katak, masakan tidak daripada memperjuangkan negara Islam sekarang ini ditukarnya kepada negara berkebajikan beracuankan Malaysian Malaysia.


GR kata: PAS = Parti Ajaran Syaitan

No comments:

Artikel pelbagai