Thursday, August 2, 2012

PANAS: @abby_abadi112 DAH KAHWIN DENGAN OSTAD PAS??


Sejak kebelakangan ini jika kita lihat penglibatan Abby Abadi dalam politik dengan PAS lebih serius disebabkan beliau sudah BERNIKAH dengan Ostad PAS yang juga seorang ADUN. Betul ker berita yang GR terima dari sumber dalaman PAS ini sendiri.

Ahli politik yang dimaksudkan adalah ADUN Kelaboran Mohd Zaki Hj Ibrahim (gambar di atas) yang khabarnya kerap dilihat bersama Abby Abadi dibeberapa majlis ceramah anjuran PAS sejak kebelakangan ini.

Namun lakonan Abby Abadi pantas dan macam biasa menjadikan medium Twitter untuk menafikan sebarang hubungan dengan ahli politik tetapi tetap meminta peminat untuk mendoakan jodohnya cepat sampai.

Mana satu nie kak Abby...kalau dah kahwin pun apa salahnya mengaku yer tak, perkara yang baik jangan disorok. Dalam PAS boleh bersengol-sengolan ker kalau bukan muhrim. Benar atau tidak berita ini GR tidak mahu memberikan kepastian. Kita tunggu dan lihat apa kata kak Abby kita nie nanti secara jelasnya tentang perkara ini....


GR kata: Ostad PAS pun dah macam artis ka? Mau main sorok-sorok ka??

1 comment:

Anonymous said...

layarilah laman portal web berita yang disediakan PERCUMA tanpa perlu melanggan Freemalaysiakini2.com , sebarkan kepada rakan-rakan anda.

Artikel pelbagai