Monday, July 30, 2012

EDISI BANGANG: BAPAK IKUT PERANGAI ANWAR, LIWAT ANAK SENDIRI!?


KLANG: Seorang lelaki layak digelar binatang apabila gagal mengawal nafsunya biar pun di bulan Ramadhan apabila merogol dan meliwat seorang kanak-kanak perempuan berusia tiga tahun dalam kejadian di Kampung Sungai Yadi, di sini, Jumaat lalu.

Dalam kejadian itu, mangsa diasuh isteri suspek di rumah mereka sejak dua bulan lalu dan suspek yang berusia 31 tahun mengambil kesempatan melakukan perbuatan terkutuk itu ketika isterinya keluar ke kedai.

Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Mohamad Mat Yusop berkata, kejadian itu hanya disedari bapa mangsa jam 8 malam pada hari kejadian selepas dimaklumkan isterinya bahawa mangsa mengadu sakit di kemaluannya.

“Mangsa menceritakan kepada bapanya suspek mengajaknya memasuki bilik air menyebabkan bapa mangsa mengesyaki anaknya menjadi mangsa rogol,” katanya.

Beliau berkata, hasil siasatan mendapati suspek melakukan perbuatan itu ketika isterinya keluar ke kedai dan ketika di dalam bilik air, mangsa didukung dalam keadaan bogel sebelum dirogol dan diliwat suspek beberapa kali. Katanya, siasatan juga mendapati dalam tempoh mangsa dihantar ke situ suspek hanya melakukan perbuatan itu sekali.

Berikutan itu, suspek yang juga pemandu lori ditahan di rumahnya pada hari sama. Kes disiasat mengikut Seksyen 376/511 dan Seksyen 377c Kanun Keseksaan dan suspek direman hingga 3 Ogos depan bagi membantu siasatan.


GR kata: Bapak jenis apa macam nie!! Binatang pun tau sayang anak!! Huh!!!

1 comment:

Anonymous said...

"BINATANG LAGI MULIA"
Bukan anak sendiri la...itu anak orang lain yang di asuh oleh isterinya...(Mengikut kefahaman saya)
Walaubagaimanapun perlakuan sebegitu terhadap kanak2 amatlah menjijikkan dan ternyata lebih hina daripada BINATANG!

Artikel pelbagai