Monday, April 1, 2013

@teresakok KURANG AJAR, SENGAJA CETUSKAN PERMUSUHAN!


Lihat gambar di atas, inikah contoh seorang YB yang diangkat oleh rakyat menjadi pemimpin mereka? Jadi pemimpin tapi perangai macam budak terencat akal si Teresa Kok nie. Walaupun berbeza parti politik hormat antara satu sama lain itu perlu.

Memang dasar Cina DAP yang biadap dan kurang ajar. Tak pernah nak hormat hak antara sesama manusia. Pada pencacai pakatan pada mereka berasa bangga kerana Teresa Kok berani buat isyarat begini bersama pemimpin BN. GR tak heran pun sebab rakyat Seputeh sendiri dah MELUDAH YB nie sebab dia seorang PEMALAS.

Ini bukan GR yang kata yer...YB Teresa Kok nie sendiri yang mengaku. Lepas tu naik di FB gambarnya dikutuknya Transformasi Kerajaan. Dasar komunis memang macam tu, tak pernah nak hormat orang tapi orang kena hormat dia.Inilah pengundi-pengundi yang berdaftar di Seputeh, walaupun mereka mengambil pendirian untuk menyokong Barisan Nasional. Dan walaupun gambar di atas Teresa Kok bersama Ketua Pemuda UMNO Seputeh. Tindakan EXCO Kanan ini juga turut mendapat kritikan daripada "fanpage" penyokong DAPig sendiri iaitu UBAH UBAH UBAH yang mana mereka menulis antara lain seperti terjemahan di bawah:

    大家看看雪兰莪州行政议员郭素沁有多么幼稚!即使你多不认同一个大马的理念,有必要比出这种手势来侮辱其他政党的理念吗?你可以不认同,但请学会尊重,你这样做和思想还不成熟的青少年有什么差别呢?GR kata: Elok ludah jerk pemimpin macam nie! YB Teresa Kok lu jangan cuba pusing-pusing cerita ya...Wa ada dalam lu punya majlis di Seri Petaling dan lepas tu juga ada di tempat pokok tumbang di Kuchai Lama.

2 comments:

Anonymous said...

Saya tidak kenal Teresa Kok ini apalagi nak sokong dia...begitu juga parti DAP mmg tidak pernah mendapat sokongan dari say cuma saya berpendapat setelah mengkaji gambar tersebut serta membuat zooming serta tampering analisis. Saya khuatir gambarnya bukanlah yg asli melainkan selepas dibuat editing yg cukup halus pada tangan Teresa Kok. Minta maaf ini hanya pendapat saya selepas meneliti gambar tersebut secara didgital.

Anonymous said...

kita orang melayu kena sedap perempuan celaka ni dah melampau batas...

Artikel pelbagai