Monday, April 1, 2013

PEMUDA PAS DAH HINA NABI SAW, NAK SAMAN ORANG PULAK!?


Baru Jumaat lepas, Pen Setiausaha1 Dewan Pemuda PAS Pusat Khairul Fahmi Mat Som mengeluarkan kata-kata menghina Nabi Muhammad SAW. Mengeluarkan kenyataan yang mempergunakan Nabi SAW ini bukan kategori menghina ker? Akal letak kat mana? Baik tak payah belajar agama sebelum ni?

Politik PAS bukan bersandarkan Islam sepenuhnya. Apa saja mereka politikkan. Dan bila dah buat salah tak nak mengaku. Nak saman orang pula. Siapa yang mengeluarkan kenyataan di Twitter @fahmipkg nie? Takkan 'hantu UMNO' yang keluarkan??


Sendiri buat hal, Utusan juga dipersalahkan? Apa maknanya tweet beliau yang berkata "Kalau Nabi Muhammad SAW masih hidup sekarang, mungkin video seks Baginda pun UMNO akan keluarkan..." ..... Ini kategori apa wahai pencacai PAS semua? Kalau ini pun korang sanjung, baik korang belajar mengucap 2 kalimah Syahadah balik laaa...Ingat kita ni umat Islam, perlulah pertahankan Islam dan syiar Islam bukannya semua nak dipolitikkan. Berani kerana benar, takut kerana salah....ada faham ka?

Pembaca yang budiman, lihatlah sendiri politik PAS. Baik dari pemimpin atasannya hinggalah ke pencacai mereka. Islam yang benar adalah Islam yang diajar dan dibawakan oleh Nabi Muhammad SAW serta yang disebarkan oleh ulama'-ulama' yang mengajar mengikut sunnah Nabi SAW. Bukannya belajar dengan ustaz atau ulama' yang buat fatwa sendiri.


GR kata: Ostad PAS ramai yang kaki MAIN, sebab tu anak buah semuanya bebal!!

8 comments:

Anonymous said...

kau berlakon main cipap ke main bontot ke kalau nak sgt video lepas masa main ko rakam la hanjengggg PAS !!!

Anonymous said...

Pemimpin umno dan penyokong mmg suka fitnah dan memutarbelit fakta...ABU

Anonymous said...

Die pun blaja saman2 sblum mngakkan kbnaran yg benar??
Allah,moge kau teragkan lg hati mreka..kau tnjukkan kbnarannye kpada semua rakyat malaysia,dan jka bnar kamu memiliki iman yg tguh dn niat brjihad prgilah engkau brtaubat,Nabi Muhammad tdak brjihad dgan memaki org len,tdak mmbuka aib org,dn benarkah cramu whai saudaraku ahli syurga,,,

Anonymous said...

Setiap perkataan akan dihisab ALLAH...berfikir dulu klu nk berkata2...telajak perahu boleh di undur..telajak kate buruk padahnye....renungkan

SentiasaPanas[dot]com said...

PAS=PARTI AJARAN SESAT?

Anonymous said...

BIAR ALLAH YANG MAHA PERKASA MAHA ADIL MEMBALAS ATAS KATA2 DIA!!

Anonymous said...

Khairul fahmi ni sesat ke apa?nabi saw tu bukan untuk umno atau pas sahajalah bongok.orang islam satu dunia pun bernabikan Muhammad SAW.aku bukan umno dan bukan pas,aku umat Muhammad SAW.kalau di Saudi memang kena pancung si bingai sekor ni.(kalau cakap pasal saudi aja nanti ada pula yg cakap pasal wahabi-kalau tak suka umno pun janji hina nabi)

Anonymous said...

Correction
Khairul fahmi ni sesat ke apa?nabi saw tu bukan untuk umno atau pas sahajalah bongok.orang islam satu dunia pun bernabikan Muhammad SAW.aku bukan umno dan bukan pas,aku umat Muhammad SAW.kalau di Saudi memang kena pancung si bingai sekor ni.(kalau cakap pasal saudi aja nanti ada pula yg cakap pasal wahabi-kalau tak suka umno pun jangan hina nabi)

Artikel pelbagai