Friday, November 15, 2013

HEBAT BUDAK ZAMAN SEKARANG! BERANI TUNJUK AKSI 'SUP LIDAH' DEPAN ORANG RAMAI!


Korang tengok gambar FB di atas ni, setuju tak diaorang nie teruk dihentam pasangan couple nie buat "SUP LIDAH" Di Facebook.

Pasangan couple berkelakuan ranjang apabila mengupload gambar mereka yang sedang asyik bercumbu-cumbuan diantara satu sama lain dihentam teruk oleh kawan-kawan Facebooknya.

Yang menariknya komen backup dari kawan pasangan nie untuk mempertahankan maruah kawan mereka berkenaan gambar di atas adalah "Jangan ingt korang tuh perfect keyhh!!mereka nie daa tunang dah pun lah!!"

Sorry to say yee adik! GR nak bagi pendapat pulak, korang tue baru tunang je, bukannya kahwin lagi pun. Lagi pun korang nk jadi SUPERSTAR PORN ke nak tayang aksi intim korang kat seluruh dunia baik lupakan jelah.

Even bertunang pun bukannya korang ada 'Lesen Besar' nak buat suka hati. Baru bertunang jer pun....belum korang nie diijabkabul. Jodoh pertemuan ajal maut ditangan Tuhan Yang Esa.

Pada pembaca artikel nie nak lontarkan pandangan pasal pasangan yang perasan bagus nie, jangan segan-segan yer. Komen jer apa pun bagi pandangan pasal dua ekor nie.


GR kata: Asal tak post gambar bogel berdua jerk...kalau rasa dah hebat sangat!

2 comments:

Adzril Maizan Sejahtera said...

even dah kahwin pun xkan nak post camtu kat fb kan? no no no!

Anuar Jani said...

Aksi tu hanya mengaibkn diri sendiri dan keluarga...

Artikel pelbagai