Wednesday, August 21, 2013

Live Update: (FOTO) Metallica Gegar Stadium Merdeka! #metallicaliveinmalaysia

Stadium Merdeka tidak sayu lagi, hari ini stadium ini bakal bergegar. GR juga berkesempatan ke konsert Metallica.

Sejak jam 5 petang tadi stadium ini penuh sesak dengan peminat lagenda rock no. 1 dunia ini. GR yakin otai-otai rock Malaysia juga akan turun ke konsert malam ini.

Sudah pasti persembahan Metallica malam ini tidak akan mengecewakan peminat di Malaysia. Apa pun Metallica terbaikkkkk.


GR kata: Tak sabar nak dengar lagu Nothing Else Matters, Fade to BLack ngan Enter Sandman.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

7 comments:

Anonymous said...

Brader,

pengalaman wa sekali dalam idup, wa tengok konsert metalica dari atas kapal, pakai teropong kat pulau sentosa, singapurak, kapten siap anchor kejap dan join.

Sahabat said...

Bro, saat saudara muslim kita dibunuh dinegara lain, kita teruja dengan kehadiran konsert seperti ini? Bagaimana jawapan kita nanti disana.

Anonymous said...

Ahh...pergi mampos dgn semua tu.sapa suruh cari penyakit..yg penting kami enjoy....yeeahhhh..

Anonymous said...

mana dia unit amal pas yg nak buat demonstrasi?
poooooo daaaaaaa
takde buah pelir punya pas.

raismazzadam said...

Anon 8.32...jgn kau ingat duduk kat umah dan berdoa tmpt berperang tu boleh terus aman... sekurang-kurangnya majlis agama kita orang ni pg jugak bukan mcm kau hanya nampak POYO...
Kau jgn jadi POYO LA....YG KAU PG DEMONTRASI JALANAN TU KAU TAK PIKIR LA PULAK KEADAAN YANG AMAN JADI KUCAR-KACIR...DASAR PENGIKUT SI PELIWAT...SALAH ORANG NAMPAK AJE...SALAH SENDIRI HALALKAN...DASAR POYO....

The Bebalians said...

sprm tlg siasat
http://thebebalians.blogspot.com/2013/08/ceo-putrajaya-holding-sdn-bhd-dikesan.html

Sahabat said...

saudara raismazzadam,

1. Demonstrasi jalanan- saya tidak pernah ikut dan tidak bersetuju dengannya.

2. Pengikut Peliwat- Sungguh demi agama, saya tidak redha peliwat sebagai pemimpin saya.

Penting yang saya bangkitkan disini bukan atas kefahaman politik kepartian, tetapi atas dasar tanggungjawab agama dan keprihatinan sesama Islam. Elakkan fitnah wahai saudara. Moga Allah merahmatimu saudara.Mudah2an bukan seperti itu jawapanmu dihadapan Allah kelak

Artikel pelbagai