Saturday, January 12, 2013

GEMPAR: PENCACAI #KL112 'MATI SYAHID' DI STADIUM MERDEKA?


Pertama sekali tahniah GR ucapakan pada Anwar dan Pakatan Haprak kerana berjaya mengadakan perhimpunan yang jumlah kehadirannya tak perlulah GR bagitau...bukan apa nanti malu puak-puak Pakatan nie kan. Target 1 juta rakyat hadir dan penuh confident akan turun menyokong mereka hanya mimpi di siang hari.

Terbaru, tadi GR lihat mamat ni tiba-tiba terpekik terlolong takbir kemudia jatuh rebah. Lihat dari jauh macam orang yang dah tak bernyawa. Tengok betul-betul MATI DIA DALAM SENYUM. Confirm masuk Syurga la tu kan. He he he...


Yang ni lagi sorang...sama ada mereka ini mati atau pengsan masih belum disahihkan lagi. Nampaknya lakonan 1st class pencacai-pencacai Anwar ni dilakukan sekali lagi. Dari Bersih 1.0 sampailah ke #KL112.

Bagi puak PAS pula confirm kata inilah perjuangan hakiki...mati syahid kerana perjuangan mereka. Betul tak Pok Nik?? Ha ha ha....


GR kata: PAS kata demo nie umpana berhimpun di Padang Ara'fah...gilor ape???

2 comments:

Anonymous said...

Dah ditakdirkan mati masa memperjuangkan amalan sex songsang. Tapi tak apa Nik Aziz dah jamin dia orang masuk syurga...he he he he jihat!! jihat!! jihat!!! Takbir!!!!!! Takbir!!!!! Takbir!!!!

Anonymous said...

Bukan mati syahid tetapi mati kufur...Kah kah kah.

Artikel pelbagai