Monday, December 10, 2012

ANWAR KANTOI LAGI! NAK LIBATKAN BEKAS KPN TAPI KENA BATANG HIDUNG SENDIRI!!


Bekas Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan hari ini sekali lagi menegaskan bahawa Kes Liwat I dan II Anwar Ibrahim bukanlah satu konspirasi politik untuk menjatuhkan kerjaya Ketua Pembangkang itu.

Musa yang menjadi penyiasat Kes Liwat I pada tahun 1998 dan juga menjawat jawatan Ketua Polis Negara semasa Kes Liwat II menolak campur tangan politik dan menganggap kedua-dua kes ini sebagai "straight forward cases".

Memberitahu kepada portal berita Free Malaysia Today, Musa menafikan sekeras-kerasnya berlaku pemalsuan bahan bukti sepanjang beliau menyiasat dan mengarahkan siasatan kes-kes bekas Perdana Menteri tersebut.

Malah Musa dalam wawancara dengan MalaysiaKini sebelum ini turut mendakwa Anwar pernah cuba untuk campur tangan dalam siasatan yang dijalankan dalam Kes Liwat I dengan mengarahkan beliau untuk melaporkan kepadanya (Anwar) setiap malam.

"(Anwar) minta saya lapor kepada dia tiap-tiap malam. Saya kata tak boleh (sebab) saya profesional. Kalau saya lapor pun kepada Ketua Polis Negara," katanya dalam wawancara tersebut.

Apa lagi yang Anwar nak putar alam lagi, alhamdulillah GR bersyukur ke Hadrat Allah S.W.T kerana tunjukkan satu persatu PEMBOHONGAN  yang dibuat oleh Anwar Ibrahim. Rakyat berhak tahu lebih awal kerana ianya baik untuk menjaga serta memelihara masa depan negara ke arah yang lebih baik.

Bayangkan kalau Anwar dan kuncu-kuncunya memerintah negara, dengan pelbagai pembohongan yang dibuat oleh beliau...janji sana sini kata nak tunaikan itu ini tapi hakihat sebenar indah khabar dari rupa, apa akan jadi pada masa depan agama, bangsa dan negara yang kita cintai ini. Renung-renungkan....


GR kata: Anwar hari-hari makan taik kot sebab tu sedap mulut bila bercakap....

No comments:

Artikel pelbagai