Tuesday, August 6, 2013

HOT: 'TENTERA HITAM' SERANG ISTANA NEGARA ADA SURAT PELEPASAN ISYTIHAR 'SYAHID FISABILLAH'!


Pada 5hb Ogos lebih kurang jam 4.10pagi sekumpulan individu telah berhimpun di hadapan pintu 1 Istana Negara KL. Kumpulan ini terdiri seramai 8 orang lelaki dan 2 org perempuan berpakaian serba hitam menaiki 3 buah kereta. Kumpulan ini mengakui dari Kumpulan Panji Hitam Dari Timur Empayar Langkasuka Nusantara dan bertujuan datang ke istana untuk mengambil alih pentadbiran Istana Negara kerana mendakwa mereka adalah pewaris agong yang sah.

Tangkapan dibuat oleh OCS Travers terhadap ke semua ahli kumpulan ini termasuk kenderaan telah dibawa ke Balai Travers. Pemeriksaan awal kesemua kenderaan tiada dijumpai sebarang barang atau senjata salah hanya bendera dan beberapa helaian surat watikah baiah kumpulan ini.Setiap kenderaan di pasang bendera 1'x3' bertulisan jawi Lailahaillaah Muhammadur Rasullullah dan rampasan sebanyak 13 buah bendera kesemua. Semakan awal penama  ahli kumpulan ini (7org 3 org tiada K/P) mendapati kesemua mereka berlainan alamat negeri seperti Melaka Perak Kedah dan Johor.

Siasatan lanjut latar belakang kumpulan ini sedang di buat. Antara bentuk ajaran:


1) Para pengikut dan ahli baru perlu sediakan satu pakaian lengkap berjubah serta serban hitam semasa berbaiah. Pakaian warna hitam adalah pakaian rasmi Kerajaan Empayar Langkasuka Nusantara (ELN) dan lambang perjuangan mrk.

2) Mendakwa kalimah Syahadah yg diucapkan pd masa ini tdk sah. Ahli baru diwajib berbaiah dan ucap kalimah syahadah yg baru di hadapan ketua yg bergelar Tuanku.

3) Setiap org yg tahu mengenai hal ini tetapi tidak datang berbaiah dgn Tuanku, maka telah melanggar hukum kerajaan Allah dan balasannya akan mati dalam keadaan syirik.

4) Sesiapa yg telah berbaiah ttp mengkhianati perjuangan dan kepercayaan ketua, akan ditimpa musibah yg berat. Bila Kerajaan ELN terbentuk, individu tersebut akan ditangkap oleh tentera Angkatan Amirul Jihad utk dijatuh hukuman berdasarkan hukum Islam iaitu Hudud dan Qisas.



GR kata: Islam yang sebenar adalah ajaran dan sunnah dari Rasulullah S.A.W yang bawa kejayaan dunia dan akhirat.

3 comments:

Anonymous said...

Saya syaki kumpulan ini PENGGANAS 'Syiah' yg dihasut atau ditaja Barat-Israel - bahkan ada yg tak ada IC, jadi mungkin rakyat Indonesia/Filipina Bukan Islam (ada rupa mcm Melayu), yg menyamar sbg org Islam, nak menimbulkan PERANG ‘jihad’ di Malaysia antara puak Sunni-Syiah sebab cara mereka menyerang Istana Negara itu sungguh ganjil dan seolah magu ditawan polis dgn segera.

Memang ajaran puak Syiah harus jangan merebak di Malaysia, juga sebagai strategi PENGHALANG (Prevention strategy), supaya kita umat Islam, dari berlainan mazhab tidak sampai berbunuh sesama sendiri. Jika ini berlaku, yang akan ketawa macam SYAITAN DURJANA ialah MUSUH ISLAM dari puak Kristian Zionis DAP/PKR yang amat MERBAHAYA. Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAP/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, iaitu Mekah di masa hadapan, dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll).

Maka saya amat terkejut membaca tentang anak muda Melayu ini, yang bernama Faisal Hamdi, yang menjadi Pengganas dalam Free Syrian Army (FSA) – di http://brojinggo.blogspot.de/2013/08/faisal-anak-muda-malaysia-ambil.html, Faisal Anak Muda Malaysia Ambil Keputusan Berperang Di Syria!, Monday, August 5, 2013 (saya dah adukan pd KDN).

FSA ini sebenarnya ialah kumpulan Pengganas yang amat kejam, ditaja oleh Barat-Israel, yang diketuai oleh ejen CIA-MI6-Mossad. Ejen-ejen ini menyamar sebagai orang Islam dan menghasut anak muda Sunni Islam untuk berperang di Syria, Lebanon, Iraq dan Iran, kononnya untuk menjatuhkan Kerajaan Syiah (lihat di http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel ChossudovskyGlobal Research, June 19, 2013).

Sebenarnya ini adalah MO Barat-Israel untuk menjajah Dunia Islam yang kaya minyak-gas dan menghasut lebih ramai anak muda Islam menjadi Pengganas, yang akan menjadi merbahaya pada Dunia Islam.

Dan lihatlah di mana Facebook tidak mengharamkan panggilan keganasan anak muda ini - ini ialah kerana Facebook dikuasai Yahudi Zionis Amerika. Sedangkan artikel YB Tun Dr. Mahathir Mohammad “The Chinese Dilemma“ boleh pula diharamkan.

Bahkan Barat-Israel juga menaja kumpulan pengganas 'Syiah' utk menjatuhkan k'jaan Iran yg kaya minyak-gas, menubuhkan puak Syiah palsu di Dunia Islam yg kaya minyak-gas dan dan menimbulkan perang antara puak Sunni-Syiah termasuk pengganas 'Syiah' yg kononnya mahu menwan Istana Negara itu - lihat pusat pengganas 'Syiah' ini yg ditaja CIA-Mossad di US:

1. http://www.policymic.com/articles/6587/u-s-funded-iran-terrorist-group-says-shocking-report, U.S. Funded Iran Terrorist Group, Says Shocking Report, Michael Luciano; dan

2. http://thehill.com/blogs/global-affairs/middle-east-north-africa/292771-iranian-opposition-to-open-washington-office, Iran’s MEK to open Washington office, By Julian Pecquet, 04/09/13]

MAKCIK Tempurung – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

PEMBETULAN:

Saya syaki kumpulan ini PENGGANAS 'Syiah' yg dihasut atau ditaja Barat-Israel - bahkan ada yg tak ada IC, jadi mungkin rakyat Indonesia/Filipina Bukan Islam (ada rupa mcm Melayu), yg menyamar sbg org Islam, nak menimbulkan PERANG ‘jihad’ di Malaysia antara puak Sunni-Syiah sebab cara mereka menyerang Istana Negara itu sungguh ganjil dan seolah MAHU ditawan polis dgn segera.

MAKCIK Tempurung – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

Apa kene mengena hal ni sampai nak campur adukkan dengan politik negara..Come on la admin profesional skit..Jangan kelirukan masyarakat dengan mengapi apikan perasaan mereka dengan parti politik di negara kita..

Artikel pelbagai