Monday, June 3, 2013

Mohon @PDRMsia Siasat Sorang Lagi Malaun Hina Yang DiPertuan Agong!

Kononnya mahukan kebebasan bersuara, ini yang puak pakatan haprak mahukan. Betul tak?

Kebebasan suara yang membolehkan manusia hilang rasa hormat pada Sultan yang merupakan pemerintah hakiki di Malaysia ini. Mereka ini memang jenis tak sedar diuntung dan tak pernah rasa bersyukur dalam diri mereka.

Selepas sorang Amoi hina YDP Agong, muncul sorang lagi pencacai PR yang identitinya hanya menggunakan fake account FB menghina YDP Agong. Lihat di bawah :


Adakah dia nie rakyat Malaysia yang sejati atau pun salah seorang Red Bean Army yang kita sudah ketahui kerja-kerja jahat mereka. Mohon pihak Polis siasat dan tangkap terus jika dah dapat empunya diri Facebook ni. Perangai memang celaka lahanat!!


Ini identiti mereka gunakan :

Facebook: https://www.facebook.com/Obefiendblogs?fref=ts

Twitter: https://twitter.com/1Obefeind
Blog: http://obefiend.blogspot.com/


GR kata: Memang perangai setan diaorang nie...!!

7 comments:

Anonymous said...

Dude.. penah baca x berita pasal pakcik yg selamatkan beratus2 anjing liar tu? sila baca kat negeri mana.. thats why dia cakap pakcik tu lg mulia dari Sultan. sila pahamkn betul2 ayat tersirat tu..

Sky0ne said...

Ni la bahananya blog dari sumber entah mana-mana. Lain kali baca la betul-betul dulu sebelum tembak orang lain.

Apa punya blogger la macam ni

Carlos Santiago said...

adoiiii... nila macai. baca la betul2 apa yg di post OBE

Anonymous said...

kesian...obefiend yg dah lama famous kat internet ni pun dia tak kenal..kau baru kenal internet ke apa?hahaha

HEADSINK said...

Ini adalah komen ke-5.

Hanif Zulkifli said...

Tiba2 rasa macam dekat alternate universe.

Anonymous said...

org yg seangkatan dengan melaun ini x sangka ada mengidap penyakit bernyakit dengan golongan pr nak jadi popular dengan mengutuk org ...dan amoi yg perasan dia tu baik sangat....org macam ini ubatnya tahan reman je dalam seminggu atau lebih .Lepas tu bolehlah duduk kat pusat peranginan penjara sg buluh dengan semua makan minum ditanggung kerajaan...tunggulah agong ampungkan baru boleh keluar...hahaha!!!susah2 sangat lucut je warganegaranya atau kalau pendatang senaraihitam ajelah

Artikel pelbagai