Thursday, July 19, 2012

PANAS: KAK JIJAH KELUAR PKR NAK SERTAI UMNO??


Benarkah berita yang GR dapat dari sumber dalaman PKR memberitahu isteri kepada Anwar Ibrahim ini akan keluar dari PKR dan sertai PAS. Disebabkan sudah tidak tahan dengan masalah dalaman yang dihadapi oleh PKR yang membuatkan beliau menyatakan hasratnya untuk menyertai PAS. Sumber dalaman GR juga memberitahu bahawa sebab utama sekali beliau ingin keluar dari PKR ialah sudah tidak tahan dengan suaminya yang mempunyai pelbagai masalah peribadi.

Apakah masalah tersebut seperti yang kita tahu selama ini? Al kisah Anwar meliwat dan dengan China Doll yang membuatkan Kak Jijah tidak tahan dan dah tak mau menanggung malu. Isteri mana yang tak malu kalau suami berperangai yang tidak elok...betul tak??


Pembaca lihatlah gambar di atas, apakah disebalik sebenar Kak Jijah berbuat demikian. Adakah beliau ingin memperjuangkan Islam kerana perjuangan Islam itu tiada di dalam PKR. Apakah hanya dalam PAS hanya seseorang itu boleh memperjuangkan Islam? Atau pun Kak Jijah juga inginkn tiket direct ke Syurga?? Benar atau tidak kesahihan berita ini kita tunggu dan lihat nanti....


GR kata: Jam Omega tak jumpa-jumpa lagi ker Kak Jijah?? Hehe hehe

No comments:

Artikel pelbagai