Sunday, March 23, 2014

UPDATE #PRKKajang: GAMBAR SUASANA SEKITAR PEMBUANGAN UNDI! ADA YANG PROTES DALAM DIAM??
GR kata: Selamat mengundi warga Kajang. Buatlah pilihan bijak dengan gunakan akal bukannya nafsu. Teruskan berdoa untuk MH370.

6 comments:

Anonymous said...

Jelas pertembubgan Bangsa Melayu.

Cina DAP KOMINIS, KELING PARIAH BENGGALI BARUA DAP tersenyum lebar!!!

Bangun lah Melayu oiii !!!!!!

Anonymous said...

...pada pengundi kajang dan blogger kelian ada tak Nampak pok cik dan anak beranak yang tiup trompet dengan lilitan bendara DAP di Kajang ( rujuk Blog GAP http://gerakan-anti-pkr BlogSpot.com )...pok cik tu penyokog kuat PKR yang kena halau oleh Kerajaan DAP Pulau Pinang di Kampung Permatang Subuh...kalau ada minta lapur bergambar...dah insaf atau masih lagi menyokong PKR...Pok Cike menang sorak kampong tergadai...

Anonymous said...

pak cik paria melayu usung kangkung ni nak sama nasib dangan pok cik dari permatang suboh yang kena halau...tungguu..!!!...pada pengundi kajang dan blogger kelian ada tak Nampak pok cik dan anak beranak yang tiup trompet dengan lilitan bendara DAP di Kajang ( rujuk Blog GAP http://gerakan-anti-pkr BlogSpot.com )...pok cik tu penyokog kuat PKR yang kena halau oleh Kerajaan DAP Pulau Pinang di Kampung Permatang Subuh...kalau ada minta lapur bergambar...dah insaf atau masih lagi menyokong PKR...Pok Cike menang sorak kampong tergadai...

Anonymous said...

Dah banyak Allah bagi petunjuk tapi masih ada juga yang degil tak mahu menerima pengajaran yang terpampang depan mata.

Noor Ezmi said...

BERANI KERANA BENAR..TAKUT KERANA SALAH..JANGAN GUNA "ANONYMOUS"..GUNA NAMA SENDIRI ..JUJUR..TERUS TERANG..JANGAN JADI BATU API..PERKAUMAN ..KITA WARGA MALAYSIA SOKONG PERPADUAN RAKYAT..KITA NAK SOKONG PKR,DAP,PAS..ITU HAK KAMI. TERIMA KASIH. SEGALA-GALA MILIK ALLAH BUKAN BN..

Anonymous said...

Noor Ezmi..
BERANI KERANA BENAR KONON.. KO CAKAP LA KAT ANWAR SURUH SUMPAH DULU BARU KOMEN. KO CAKAP BN JADI 'BATU API' TAPI KO TAK CAKAP TENTANG PUN TENTANG SIKAP 'PUAK PR KO TU' YANG KUAT PROVOKASI DAN SELALU MENYUSAHKAN ORG.. KUMAN KAT SEBERANG KO NAMPAK, TAPI GAJAH DEPAN MATA PURA2 X NAMPAK KAN.. ADA HATI NAK NASIHAT ORG.. PIIIRAHH..

Artikel pelbagai