Wednesday, January 8, 2014

PANAS: FOTO AJARAN SESAT ALA-ALA MENGALAHKAN AYAH PIN! @PDRMsia @Zahid_Hamidi @dsjamilkhir @JakimOfficial


Rawang: Diculik kemudian dibogelkan sebelum dibalut kain putih seperti dikafan dan seterusnya dipuja dari waktu Maghrib sehingga Subuh. Itu pengalaman menakutkan yang dilalui seorang remaja, selama tiga hari.

Remaja itu yang hanya mahu dikenali sebagai Azmi, 19, berkata lebih menyeksakan, kumpulan individu berjubah hitam itu turut menjerut kemaluannya selain menderanya dengan pelbagai cara apabila dia melawan.

Azmi berkata, dia diculik ketika berjalan kaki untuk ke kedai berhampiran rumahnya di sini kira-kira jam 5 petang pada 1 Januari lalu, sebelum dibebaskan pagi Sabtu lalu.

Menurutnya, kejadian diculik dan dipuja itu bukan kali pertama berlaku ke atasnya, malah yang keempat dengan tiga kejadian lagi berlaku pada Jun dan November lalu.

“Dalam kejadian pertama pada Jun serta kedua dan ketiga pada November tahun lalu saya diculik hanya satu malam dan jumlah individu terbabit sekitar tujuh hingga 10 orang saja.GR mohon pihak berkuasa dan semua pihak ajar memantau ajaran sesat di negara kita. Semakin menjadi-menjadi sekarang nie. Jika sabit kesalahan terus ambil tindakan tegas. JAKIM dan jab agama Islam negeri tolong kerja kuat sikit jangan asyik tunggu laporan jer yer.


GR kata: Dah macam Mona Fendy, Ayah Pin nak 'hidup' balik jer!!

3 comments:

Anonymous said...

http://t.co/M6c5roSdNN

Panglima Muda said...

budak ni misti ada power macam otomen selepas ni

Anonymous said...

budak ni sebenarnya bernasib baik:

pemujaan tu belum lagi sampai ketahap penyembelihan sbg persembahan;

kalau dah jadi arwah dah budak ni ...

Artikel pelbagai