Thursday, December 12, 2013

HARAKAH KANTOI KELUARKAN 'FATWA' BARU COVERLINE MAT SABU SYIAH! @hdaily09 @NajibRazak @Zahid_Hamidi


GR igin sampaikan apabila membaca artikel yang tertera di laman HARAKAH 'tepat dari sumber' ini mengatakan 'Jika Mat Sabu Syiah, UMNO itu Komunis, Rosmah Itu Wahabi. Rujuk artikel berkenaan DI SINI

Macam Syiah mengarang cerita karut marut. Itulah kualiti artikel berkenaan. Gagal menjawab dakwaan mengaitkan Mat Sabu dengan SYIAH. UMNO plak dituduh komunis, malah lagi kelakar, Rosmah Mansor plak dituduh Wahabi.

Sebelum nak buat tuduhan, baik kita tengok dulu siapa yang menyokong SYIAH dan apa yang dipuji pada Syiah termasuk siapa pula yang menyokong komunis, dan siapa pula yang mengangkat komunis.

Siapa yang Pro Syiah dan Komunis? Lihat fakta di bawah :


Tengok video ni siapa sebenarnya yang angkat komunis...camner Mat Sabu??GR kata: Ada jugak yang cover abg Mat ni bukan Syiah dengan percaya penafian dari dia tanpa bukti. Kah kah kah....

1 comment:

Anonymous said...

Syiah dgn taqiyahnya yg berada dlm klgn Sunni yg ramai samalah spt munafik dgn kepura puraannya dlm klgn Muslim yg ramai.
Tidak mudah dikenalpasti apatah nak disabitkan.
Tp mrk yg sungguh beriman takkan terpedaya takkan tertipu, kerana munafik hanya boleh memperdaya dan menipu dirinya sendiri dan golongan yg sptnya.

Artikel pelbagai