Monday, November 18, 2013

HOT!! TIMB KETUA UMNO BHGN KANTOI DI LCCT BAKAL DIDAKWA DI MAHKAMAH?? @NajibRazak @MuhyiddinYassin @ZahidHamidi @ZambryAbdKadir


Nampaknya peribahasa 'Sepandai-pandai Tupai Melompat Akhirnya Jatuh Ke Tanah Jua' mungkin ada betulnya dengan al-kisah sorang Timb. Ketua UMNO Bhgn kat Perak ni. Samada ianya benar berlaku hanya tuan punya diri yang menjawabnya. 

Berani atau tidak kita tunggu jelah nanti...pemimpin seperti ini yang kita mahukan dalam UMNO? Nampaknya makin galaklah puak pakatan haprak sedap 'Bantai' UMNO yang parti nie kuat 'Main Duit'.

Beberapa hari lepas GR ada keluarkan artikel Timb. Ketua UMNO Bhgn nie sedap layan 'Orang Kiri Kanannya' atas sebab bantu beliau memenangi jawatan yang DIIDAMKAN...BETUL KE BOSS???

Berani kerana benar, takut kerana salah. Manakan pokok tue nak goyang kalau tak ditiup anginkan? SPRM jalankan tugas mereka dengan baik tak kira siapa pun. Hari ini GR diberitahu Timb. Ketua UMNO Bhgn ni akan didakwa di mahkamah atas kesalahan beliau? Yeke nie?? Kita tunggu dan lihat yer...

SPRM dan buat keja...Bhgn Disiplin UMNO bila lagi?? Kan bagus sama-sama buat kerja untuk bersihkan nama baik parti keramat nie. Ada lagi pemimpin macam nie jawabnya bungkuslah UMNO PRU14 nanti.


Gambar di atas...jawapannya sudah tentu mereka yang syok tengok tempat-tempat menarik di Bandung saja yang tau kan???


GR kata: Masuk mahkamah 'FAMOUS' macam kes pembunuh pegawai Ambank. Khabarnya dua-dua masuk mahkamah gak!!!

No comments:

Artikel pelbagai