Tuesday, July 16, 2013

BAGUS PUNYA AWEK MELAYU, SAMBUT BIRTHDAY DENGAN AIR SETAN..!!


Apa yang nak dikatakan dengan gambar di atas. Adakah gambar ini sengaja dijadikan bahan mainan antara anak muda ini dengan kawan-kawannya?

Betul atau tidak majlis harijadi ini berlaku dengan keadaan seperti di atas,  GR tak pasti. Kalau betul budak ni kena perdajal dengan kawan-kawannya memang tak patut.

Kalau betul ianya terjadi inilah masalah utama umat Islam zaman sekarang yang sudah lupa dengan hukum hakam Islam. Lebih menyedihkan lagi mereka tidak takut dengan hukum Allah SWT.

Perlukah kita berbangga bila menyambut harijadi mesti ada air togok Syaitan? Perlukah anak muda zaman sekarang mengikut trend Yahudi sekarang?

Banggakah anak muda dengan membuat majlis sebegini tak kira di mana dan kebiasaannya di kelab-kelab malam. Kalau tak ikut trend ini, adakah anak muda jauh ketinggalan dengan arus kemodenan....betul ka?

Dosa pahala memang kita semua akan tanggung sendiri. Tapi ingat satu sama lain adalah digalakkan dalam Islam dan inilah ajaran Rasulullah S.A.W pada kita. Di bulan yang baik ini sama-samalah kita muhasabah diri kita dan dekatkan diri pada Allah S.W.T. Di bulan inilah beribu pahala dan rahmat Allah S.W.T akan berikan pada kita. Marilah kita merebut peluang ini yang hanya datang setahun sekali.

Pada individu dalam gambar di atas, fikirlah yang terbaik untuk diri dan keluarga. Macam mana kaum lain tak hina Islam sebab orang Islam sendiri tak mencerminkan diri mereka sebagai umat Islam. Renung-renungkanlah....


GR kata: Nak bangga hidup di akhirat atau bangga hidup di dunia...??

3 comments:

Anonymous said...

photoshop

Anonymous said...

bodoh punya admin,,nampak sangat edit..ke admin sakit hati dengan lelaki tu?

Anonymous said...

Penyerangan RAKUS dari MUSUH Islam/Melayu terus makin RAKUS dan GANAS! Dan makin ramai BIAWAK-BIAWAK si PENYAMAR-PENIPU-PENGGANAS Cina-Cina/Bukan Bumiputera Kristian Zionis disyaki dari DAP/PKR menyamar sebagai orang Islam - bahkan walau sebagai bukan Islam, boleh sampai sebut contohnya InsyaAllah. Dan kalau kita tak selesaikan masalah kita di Malaysia ini, bakal kita jadi macam Bumiputera Islam/Melayu Palestin/Singapura, yang mana Islam makin dipijak, dan makin hilang semua hak dan tanah pusaka mereka kepda bangsa PENDATANG/PENJAJAH RAKUS! Sudah jelas bukan Islam DAP/PKR sekarang menggunakan agama sebagai senjata untuk MENJAJAH Malaysia.

Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAP/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, termasuk Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll).

PENYAMAR ULAR/BIAWAK DAP/PKR dalam UMNO/BN, terutamanya sebagai penasihat (consultant), jugalah yang menyebabkan tanah pusaka Bumiputera Melayu/Islam dan Bumiputera lain, Petronas, UDA dan FELDA pun makin tergadai kepada geng-geng SAMSENG DAP/PKR, termasuk sekutu mereka, Barat-Zionis, serta sekutu kuat Barat-Israel, Singapura/Korea Selatan/Jepun!

MAKCIK Tempurung – Pertahan Islam dan umatnya, UMNO/PM/Raja-Raja Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

(PERHATIAN TERBARU: ada PENYAMUN penakut disyaki dari PENGGANAS/SAMSENG DAP/PKR/Red beans militia durjana yang sekarang meniru gelaran saya sebagai “Pakcik/MAKCIK Tempurung/Temporung” untuk mengelirukan pembaca – mereka juga telah menyamar dengan identiti dan tulisan saya kononnya saya benci dan nak menggulingkan PM kita, dan juga saya seolah bersikap lucah, dan saya telah repot terus ke KDN dan Wanita UMNO!)

Artikel pelbagai