Thursday, May 30, 2013

Bila SPR Mula Bersuara...Lihat Sape Yang Betul Dan Sape Yang Salah?


PRU13 telah pun selesai hampir sebulan lamanya. Keputusan yang dibuat oleh rakyat telah pun diperolehi dan Wakil Rakyat yang diberikan mandat oleh rakyat telah pun membuat perkhidmatan pada rakyat dan pembangunan negara. Tapi dalam pada itu, masih ada pemimpin yang sibuk ke sana sini menabur fitnah kononnya PRU13 tidak adil dan telus. Jika benar ada penipuan mana bukti-buktinya??

Suruhanjaya Pilihan Raya akhirnya telah tampil membuat laporan Polis dan penerangan jawapan sebenar fitnah dan pembohongan yang selama ini dilemparkan oleh Pakatan Haprak. Apakah selama ini SPR mahu membiarkan ada pihak yang tak bertanggungjawab menghina mereka dalam melaksanakan tugas mereka. Tahniah GR ucapkan pada seluruh rakyat Malaysia yang memberikan sokongan tidak berbelah bagi pada SPR.

Laporan yang dibuat oleh Anwar Ibrahim kenapa hanya untuk penggunaan dakwat kekal? Mana 40 ribu Bangla yang dikatakan 'Diimport'? Mana kawasan BlackOut yang digembar gemburkan? Mana bukti kapal terbang yang bawa Mat-mat Bangla tu..?? Rakyat Malaysia harus sedar mereka selama ini DITIPU oleh manusia yang hanya pentingkan kepentingan peribadinya sendiri.

Lihat video di bawah menjadi bukti penjelasan daripada SPR sekali lagi pakatan haprak berbohong dan fitnah. Malangnya para pelahap kencing pakatan haprak kecanduan kepada fitnah maka bohong dan fitnah menjadi kelazatan menghalalkan cara.
GR kata: Baguslah ada pemimpin pakatan yang tak BODOH macam Anwar, Kit Siang dan Guan Eng..!!
 

3 comments:

Zainudin Ali said...

Pemalsuan itu rekaaan pembangkang. Disebarkan olih akhbar NERAKA HARAMKAH.

johnny said...

bangla tu satu..yg dakwat tak kekal tu ape..lu takda undi ka????

Gossip Rakyat said...

Mr Johnny sibuk kata Bangla? Mana BUKTInya?? Cakap saja takder guna la bro. Sbb sy undilah sbb tu sy kata. Dakwat sy tak hilang terus pun basuh tangan jugak sbb nk makan nasik kan? Keh3

Artikel pelbagai