Thursday, March 6, 2014

PANAS: TERESA KOK KENA PENAMPOR DI KAWASAN ANWAR? BIAR BETUL??


Akhirnya Teresa Kok kena penampor? Betul ke ada rakyat yang berani tampor CINABENG LAHANAT nie? Betul ke berita yang GR terima nie???

Walaupun masih belum mendapat pengesahan dari sumber yang rapat, pasti si CINABENG tua ni dah mengelabah. Nampak sangat ramai rakyat menyampah dengan dirinya sendiri yang selamba cetuskan isu perkauman dengan video bangang dia tu.


Lihat kenyataan beliau di bawah:

MALAM tadi, Ahli Parlimen Seputeh, Teresa Kok berceramah di pekan Permatang Pauh, Pulau Pinang.

Kemudian kecoh mengatakan dia telah ditampar sewaktu berceramah, namun ia kemudian dipastikan tidak berlaku.

Sebaliknya difahamkan seorang lelaki yang tidak dikenali telah dikatakan bersalam dengannya sambil memegang sebiji telur.

Ini tweet dari twitter rasmi beliau:Macam pelik pun ada dengan kenyataan Teresa Kok ni...kenapa lelaki tu saja bawa telor dan salam dengan beliau? Tak kira lah itu telur busuk atau sebaliknya. Dua tweet dia pun dah pusing-pusing statement...tengok sendiri pelikkan?

Dia kata lelaki salam dengan dia telor pecah...lepas tu kata Utusan Malaysia fitnah dia kata disalam telor busuk.

Persoalannya telor siapa yang kau pegang tu Teresa Kok??? Jelas di sini rakyat dah menyampah dengan puak DAP ni. Bagi ceramah kat mana-mana pun, mereka dah meluat. Pada GR, kalau betul meluat tunjukkan jangan hanya pandai cakap saja lebih.

Pada siapa pun yang menerima sebarang berita, sama-samalah kita mencari kesahihannya. Zaman sekarang ramai yang pandai kaki spin. Yang betul pun boleh kata salah....ramai pulak yang percaya. Itu yang musykil..!!!


GR kata: Baru kena telor dah kecoh...kira macam sambut Happy Birthday kan! Ha ha ha
 

2 comments:

Anonymous said...

Berita sebetulnya ..teresa pegang telur anuar kat permatang pauh lalu pecah...ha haha

Anonymous said...

Just utusex...tu pn dh remove...fuck off...

Artikel pelbagai