Thursday, June 9, 2016

#PRKSungaiBesar PAN, DAP BERKEMPEN TAK HORMAT UMAT ISLAM SOLAT TERAWIH SEBAB TAKUT KALAH! #Ramadhan


Manusia bila hati telah hitam..apa pun yang difikirkan semuanya beres belaka. Walhal hakikat sebenarnya mereka ini waras dan boleh berfikir mana yang baik dan buruk. Bila ada sebarang tindakan pada mereka...mulalah kata mereka ini DIUGUT dan sebagainya...mereka DITINDAS. Kerajaan ZALIM dan macam-macam lagi....Cina naik tocang, Melayu dalam PAN, DAP tengok jer ker??

GR tak nak cakap banyak...korang budak2 Sabak ke Sungai Besar ker...tengok lah sendiri. Nak berkempen itu boleh, tapi janganlah sampai terdesak sangat takut tak ramai orang dengar ceramah korang tu...lepas buka puasa nak terus melalak ker? Umat Islam dalam PAN, korangkan 'ULAMAK BESAR' takkan tak berani nak bagi cadangan pada Boss korang tu..??

Korang tengok lah video nie yer... https://www.facebook.com/bmspenang/videos/930540807058821/

Orang Melayu dan Islam dalam PAN dan DAP, kot yer pun solat Tarawih la dulu...tak mampu 20 rakaat dan witir 3 rakaat..buatlah 8 rakaat...lepas tu korang nak melalak sampai lebam pun ikut suka hati korang lah. Jangan ikut sangat perangai Boss DAP korang tu...diaorang tu mana kira halal haram...bedal jerk!!

Pengundi2 Sungai Besar dan Kuala Kangsar...buatlah pilihan bijak yer. Ada otak pikir, jangan letak kat pungkoq tu lama sangat!!


GR kata: Sedih tengok orang Melayu yang sanggup lebihkan politik dari agama!!

No comments:

Artikel pelbagai