Sunday, January 11, 2015

ISU KONGSI GELAP, SIAPA YANG MEMBELA ATAU DIBELA? KENAPA ADA YANG MELALAK BAGAI NAK GILA? @Zahid_Hamidi @KDNPUTRAJAYA @dapmalaysia

Ahli Parlimen PAS Siti Zailah mengucapkan terima kasih atas bantuan tanpa mengira ideologi politik kepada DS Zahid Hamidi di Kelantan baru baru ini.


Nampaknya isu surat DS Zahid Hamidi menulis surat kepada FBI semakin menjadi mengarut di mana ada sesetengah pihak yang BODOH untuk berfikir isi sebenar kandungan surat tersebut. Atau pun mereka sebenarnya yang tidak pandai membaca, al-maklumlah semuanya buta Bahasa Melayu kan...cakap pun pelat...ada juga yang tak mandi pagi kan. He he he...

Bukan itu saja, ada juga sesetengah portal dan pengamal media sosial yang semakin galak untuk 'MEMBUKTIKAN' sesuatu kepada pembaca mereka bahawa DS Zahid Hamidi ini benar-benar bersalah atau erti kata lain Menteri Dalam Negeri ini 'Mesra' bersama kongsi gelap antarabangsa mahu pun dalam negara.

Artikel terbaru dari Malaysian Insider kononya ada pegawai Polis yang memberikan surat layang pada mereka bahawa kesal dengan tindakan Menteri Dalam Negeri ini. Betul ker wahai portal Malaysian Insider? GR CABAR PADA KETUA EDITOR MALAYSIAN INSIDER, BUKTIKAN SIAPAKAH PEGAWAI POLIS TERBABIT? LU BERANI KA SOHAIII??

Jika benar Malaysian Insider dan Malaysiakini memberikan berita yang terkini lagi bernas, buktikan pada rakyat seluruh dunia, kamu adalah bebas dari sebarang ideologi politik....tapi hakikatnya dah berapa kali KANTOI dengan berita-berita yang disiarkan. Ada ker portal ini memohon maaf seperti pemimpin mereka, bila fitnah...kantoi mohon maaf. Senang bukan...sebab rakyat Malaysia ini terkenal sifat budi pekerti yang baik.

Jika benar DS Zahid Hamidi bersekongkol dengan kongsi gelap, kenapa beliau memberikan idea tubuhnya pasukan STING dan STANGG dalam PDRM? Hasil penubuhan pasukan ini jelas, berapa banyak rumah-rumah pelacuran, perjudian dan gejala maksiat telah dihapuskan. Ramai dikalangan businessman yang menjalankan 'kerjaya' dalam bidang ini merungut sebab sumber pendapatan mereka merudum...kebanyakan dari mereka adalah dari kaum CINA. Sebab itulah DAP mula meroyan tak tentu pasal dan cuba untuk menyalahkan DS Zahid Hamidi bersekongkol dengan kongsi gelap. Logik tak????

Kenapa DAP meroyan? Adakah nak pertahankan 'Hak Asasi Manusia'? Bukankah mereka hanya pertahankan penjenayah dan mereka yang menjalankan aktiviti menyalahi undang-undang. Bagaimana pula dengan pihak Polis cedera ditembak dan sebagainya oleh penjenayah ini...di mana hak mereka?


Kepada DAP and The Geng yang mempertikaikan ayat "Membantu Aspek Keselamatan Negara". Paul Phua adalah Raja Judi. PDRM kini sedang memerangi gejala duni maka tak mustahil rangkaian Paul Phua banyak membantu membocorkan rahsia kepada PDRM. Itulah yang dimaksudkan dengan membantu keselamatan negara. Kesimpulannya kegiatan Paul Phua sudah pun BOCOR dan membuatkan Taikun-taikun ini resah gelisah kerana business mereka akan lingkup.

Kenapa DAP, Malaysiakini dan Malaysian Insider beria-ria memfitnah DS Zahid Hamidi? Siap ada yang minta PM Najib gantung tugas Menteri Dalam Negeri ni. Kenapa nak cuba kautim pada yang boleh korang bela ker untuk periuk nasi korang. Sudah lah Cina DAP oi..lu orang goyang cakap jelah yer...

DAP DAN KONGSI GELAP TAK DAPAT DIPISAHKAN! BACA SINI

Di  Malaysia, selagi ada cina, selagi tula ada judi. Siapa yang jaga Genting Highland? Siapa pemilik asal tanah tu? Takkan rakyat Malaysia buta sejarah. Orang kata jangan mengata orang, nanti kita yang lebih. Macam meludah ke langit, kena muka sendiri. Kan? Cuma Genting Highland ni diberi lesen untuk berjudi. Tapi yang lain tu tak de lesen, sebab tu la kita panggil ‘illegal gambling’.


GR kata: Banyak business judi pemimpin DAP dah surut punca kewangan diaorang kot...tu yang macam orang gila talak. ha ha ha...

Artikel pelbagai